206 Tita en shoppen met andermans bankkaart

Zaterdag om 14u gedaan met werken. De Mams had een badjas gezien die ze echt iets voor mij vond en ook kousen,… en dus was het plan om met de fiets de winkels af te gaan. Tot de Mams met een beter plan afkwam: mij oppikken met de auto’s, de winkels afgaan en daarna ook nog naar een andere winkel rijden voor nog meer solden mee te pikken.

De vangst:
1) een knalroze badjas: Verantwoord want mijn oude kanariegele en foeilelijke badjas was al een tijdje aan vervanging toe.
2) panty’s in felle kleurtjes en kousen: Ik verslijt kousen bij de vleet en bovendien draaien er hier minder wasmachines sinds mijn zussen uit huis zijn. En minder wasmachines betekent meer “help, ik heb geen kousen meer”-dagen.
3) een leuk donkerblauw zomerkleedje: Niet echt nodig, maar ja.
4) een poncho-achtige zwarte trui (geen idee hoe ik hem anders moet omschrijven): omdat ik al heel lang een poncho wil en dit de ideale tussenstap is? Maar inderdaad niet echt nuttig.

Een nieuwe fles parfum kocht ik overigens NIET… omdat ik niet kon kiezen tussen de geurtjes. Van een luxeprobleem gesproken!

En het fijnste van al is dat het uitstapje mij niets gekost heeft: allemaal cadeautjes van de Mams en de Paps!

Advertenties

7 thoughts on “206 Tita en shoppen met andermans bankkaart

  1. Help ik heb geen kousen meer dagen! Zo herkenbaar! Ik heb een hele voorraad ondergoed moeten bijkopen, omdat ik anders heelder weken zonder zat! Met z’n tweeën vult je machien maar langzaam…
    Leuk shopuitje 😀

      • Alice, ik was ook veel te veel als ik kijk naar andere mensen, enfin ik heb toch al eens opmerkingen gehad, maar het lief doet bijna dagelijks een ander tenue aan, dus de machine is heel snel vol maar voor de ‘hete’ wassen gaat het een pak langzamer. Vandaar dat ik dikwijls zonder sokken of ondergoed zit :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s