276 Tita en strippen (dag 19)

’t Is niet wat je denkt, hoor!

Mijn buurkindjes in hun bed krijgen is af en toe geen sinecure. Als ze hun pyjama’s moeten aandoen, willen ze liever nog wat tv kijken. Tijdens het tanden poetsen beginnen ze onnozel te doen en proberen ze elkaar van het opstapje te duwen of lopen ze elkaar achterna met hun tandenborstel om de ander een veeg tandpasta te verkopen.

Dus af en toe moet ik mijn trukkendoos bovenhalen.

Zo liet ik hen deze week geen strippoker spelen, maar stripganzenbord: ik veranderde de originele spelregels van het ganzenbord dus naar een omkleedspelletje. Iedere keer ze op een plaatje terecht kwamen waarbij ze eigenlijk een beurt moesten overslagen, moesten ze een kledingstuk uittrekken: hun broek of 1 sok of zo. En eens ze uitgekleed waren, moesten ze telkens een onderdeel van hun pyjama aantrekken. De bedoeling was dat ze tegen dat ze aan het einde van het spel kwamen nog enkel hun tanden moesten gaan poetsen.

Eerst vonden ze het maar raar en Thor had het ook niet helemaal direct door, die dacht dat hij moest doen alsof hij de gansjes (de pionnen) een broek moest uitdoen. Maar even later waren ze kei-enthousiast en hebben we heel wat afgelachen. En pyjama’s aandoen ging nog nooit zo gemakkelijk.

 

19 juni: Blote benen of niet? We gaan voor een rokje vandaag! 6,5/30 op de vrouwelijkheidscurve!

Advertenties

One thought on “276 Tita en strippen (dag 19)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s