362 Tita en een vlaag van zinsverbijstering (dag 105)

Gisteren stap ik de Standaard Boekhandel binnen voor de Flair en de Dag Allemaal (die laatste kocht ik vooral omdat er een gratis dvd van “Hasta La Vista” bijzat) en ik loop nog even langs de romans. Uit gewoonte. En omdat ik het echt niet laten kan.

Toen zag ik “De zoetheid van perziken” van Joanne Harris staan, het derde boek uit de “Chocolat”-reeks. Ik nam hem in mijn hand, las de achterflap, bladerde er eens door, snoof de geur van de bladzijden op, bekeek even de prijs en stapte recht op de kassa af en betaalde.

Vijf tellen nadat ik de winkel had verlaten, viel mijn euro dat ik me had voorgenomen dat ik in de maand september geen enkel boek meer zou kopen. En dat als ik daar in sloeg ik op 1 oktober een boek dat ik graag wou hebben, mocht bestellen. Thuis heb ik de datum dan maar veranderd in 1 november.

Advertenties

15 thoughts on “362 Tita en een vlaag van zinsverbijstering (dag 105)

    • Ik moet bekennen dat ik vroeger ook veel van die magazines las en nu soms ook nog eens eentje als tussendoortje. ’t Is toch best ontspannend, hoor. En lachwekkend. Maar ik heb altijd graag en veel boeken gelezen. Dus dan vind ik dat zo’n tijdschrift af en toe wel eens mag.

    • Wil je dat ook eens tegen de Mams zeggen, Alice? Haar haren komen rechtop te staan als ze ontdekt dat ik weer een boek heb gekocht. Ze begrijpt mijn boekenliefde niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s