557 Tita en een stem om u tegen te zeggen

 

Alicia Keys. Jaren geleden vond ik haar eerste nummers al geweldig. Later verloor ik haar wat uit het oog. Maar toen hoorde ik plots dit nummer en nu vraag ik me af hoe ik haar kon vergeten. Die stem! Mannekes, daar zou ik een moord voor doen! En de combinatie met de piano blijft ijzersterk. Wish I had that talent! Want ok, ik kan dan wel wat zingen, maar ik kom nog niet tot aan haar enkels.

Advertenties

4 thoughts on “557 Tita en een stem om u tegen te zeggen

  1. Haha, heerlijke beeldspraak, ik zie al die mini-Tita naast Alicia haar enkels 🙂
    Dan had je er eerder deze maand moeten bij zijn op haar concert….. kippenvel (en niet alleen van de airco die te koud stond)!

    • Ja, daar heb ik een klein beetje spijt van. Maar ik ben niet zo op de hoogte van concert-agenda’s. Eigenlijk zou ik dat meer in de gaten moeten houden. En dan nog iemand vinden die zin heeft om mee te gaan want op mijnen alleene is dat niet leuk.

  2. Wel Tita, ik kan TOTAAL niet zingen, nochtans doe ik het in de auto en word ik er altijd gelukkig van, maar ik verlang niet naar het zangtalent,….nu een beetje beter kunnen zingen had gewoon aangenaam geweest voor mijn medemensen,……:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s