631 Tita en een rare droom

Meestal kan ik me mijn dromen niet herinneren. Maar af en toe word ik wakker en blijft die droom toch hangen. Vaak zijn het heel levensechte dromen met een hoek af.

Deze week droomde ik dat ik ging alleen wonen. Het huisje waarin ik ging wonen was best gezellig binnenin, maar in realiteit compleet mijn stijl niet: ik hou van witte muren en kleurrijke, speelse accenten en het interieur was meer landelijk. De buitenkant van het huis bleek het huis van mijn Verschrikkelijke Grootouders te zijn, dat in werkelijkheid al meer dan 5 jaar geleden is verkocht. In de tuin liep een beekje, diagonaal over het gras. En net achter dat beekje stond een rij grafzerken (toepasselijk rond de tijd van Halloween, niet?). Mijn ouders zeiden dat we die zerken wel konden wegdoen. Liefst, ja. En ondertussen ging ik dus mijn huisje inrichten en dus moest ik gaan shoppen. Ik denk dat ik die nacht wel 5 keer in de Kringloopwinkel ben geweest! Weliswaar 1 van mijn favoriete winkels, maar 5 keer op een nacht vind zelfs ik te veel. 😉

Advertenties

One thought on “631 Tita en een rare droom

  1. Misschien betekent je droom wel dat je in je binnenste graag op eigen benen zou staan, maar dat je er ook angst voor hebt. Maar ik ben gene specialist hé! Haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s