904 Tita en het decemberproject

Een tijdje geleden nam ik mij voor om elke maand een groot opruimproject van mijn to do-lijst te kiezen en mij daar een maand lang eens goed aan te zetten. In oktober koos ik voor mijn Pinterest-borden. Die bleken meer werk dan ik had ingeschat en dus werkte ik er in november aan voort. En eigenlijk ben ik nog niet helemaal rond want er moeten nog wat computergerelateerde borden worden opgeruimd. Maar ik had er even genoeg van dus koos ik voor december eventjes voor een ander project.

Ik wil al een tijdje beter leren werken met Evernote. En op Pinterest heb ik een bord vol tutorials. Dus het is eigenlijk maar een kwestie van mij eens op die tutorials te gooien en mijn Evernote eens goed te ordenen. En ik weet dat dat gaat lonen achteraf. Na deze maand heb ik dus hopelijk wat Evernote-geheimen ontsluierd en werk ik weer wat efficiënter.

Advertenties

7 thoughts on “904 Tita en het decemberproject

  1. Het staat ook op mijn to do lijst… maar die wordt alleen maar langer ipv korter, nu ik op ’t werk zo weinig tijd heb om andere dingen te doen dan wel euhm te werken he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s