915 Tita en een liedje

Vrijdagavond moest ik tot laat babysitten. Oorspronkelijk had ik gepland om er een leesavondje van te maken eens de kids in hun bedje lagen. Maar toen besloot ik toch nog eens rechtstreeks naar “Thuis” te kijken (tegenwoordig kijk ik altijd op youtube). En toen bleek dat ze daarna “Het varken van Madonna” speelden, een film waar ik toen ik hem voor het eerst zag kei-hard om gelachen heb. En daarna zapte ik naar Canvas waar Thomas Vanderveken een boeiend gesprek had met psychiater Dirk De Wachter in “Alleen Elvis blijft bestaan”. Overigens een programma dat ik nooit bekijk omdat ik eigenlijk nooit meer echt tv kijk, ik kijk “computer” en dat staat niet online blijkbaar. En dat laatste vind ik jammer. Daarna werd er een solo-concert van Jef Neve uitgezonden.

En hoewel ik de hele avond tussendoor heb zitten lezen en de tv meer op stond als achtergrond, was het enkel tijdens dat concert van Jef Neve dat ik me echt. niet. kon concentreren op mijn boek. Omdat zijn muziek vol verrassingen en leuke wendingen zit. Omdat ik hou van de manier waarop hij zijn toetsen aanslaat, van de gevoeligheid waar hij mee speelt.

Advertenties

4 thoughts on “915 Tita en een liedje

  1. Ik ken Jef Neve niet. Onlangs wel affiches van hem gezien, voor een optreden niet ver hier vandaan. Maar omdat ik hem niet kende, verder geen aandacht aan besteed, misschien eens youtuben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s