918 Tita en een verslagje van de readathon

Vorige week besloot ik toch maar mee te doen met de readathon. Ik had immers het gevoel dat ik stilaan uit mijn leesdip aan het geraken was. En ik kon een beetje extra motivatie best gebruiken. Bovendien heb ik momenteel ook wel wat tijd om te lezen.

Allereerst las ik “Voor jou” van Jojo Moyes verder uit. Ik zal al op pagina 224 (van de 361), dus ik had nog 137 pagina’s te lezen. Daarna las ik nog een stukje in “De interessanten”: van pagina 313  t.e.m. pagina 363, dus 50 pagina’s. Maar het lezen vlotte niet zo en daarom legde ik het nog eventjes opzij. Omdat ik helemaal weg was van “Een weeffout in onze sterren” begon ik in een ander boek van John Green: “Het grote misschien, Looking for Alaska”. Ik las de volledige 256 pagina’s, maar ik was niet helemaal weg van het verhaal. Daarna las ik nog nipt “De boekhandelaar” van Chris Ceustermans uit (207 pagina’s).

Ik las meer dan ik verwacht had. Ik las meer dan 2 volledige boeken uit. Hoewel het geen dikke boeken waren. En in totaal las ik 650 pagina’s. Maar het belangrijkste van al: ik ben nu echt volledig uit mijn leesdip en heb heel veel zin om te lezen.

Advertenties

4 thoughts on “918 Tita en een verslagje van de readathon

  1. Ik ben een boek van Luc Devos aan het lezen , dat ik gisteren meebracht van de bib. Omdat ik daar werk als vrijwilliger mag ik daar nu alles gratis uitlenen. Ik bracht ook twee films mee. Toch een lastige en eigenlijk best saaie job. Zo zette ik gisteren alle boeken van de kinderafdeling netjes op een rijtje. En ik zette een paar karren boeken terug op zijn plaats.

  2. Super dat de read-a-thon je leesdip heeft doen verdwijnen!

    Het boek van Jojo Moyes heb ik aan mijn to-read lijstje toegevoegd na er al meerdere positieve commentaren over te lezen. Wat vond jij er van?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s