1032 Tita en een Liebster Award

Ik heb al een paar keer de Liebster Award gekregen. Telkens een groot compliment. En telkens ook weer leuk om in te vullen omdat je iedere keer weer andere vragen voorgeschoteld krijgt. Deze keer kwam hij van Haaike. Merci!

Haaike’s leuke vragen:

1) Welk boek ben je momenteel aan het lezen?
“De zes levens van Sophie” van Sarah Meuleman. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik er van vind. Aan de ene kant intrigeert het boek mij, aan de andere kant vind ik het niet altijd zo vlot lezen en begrijp ik dingen niet goed. Maar misschien wordt dat duidelijk op het einde?

2) Waar ging je laatste reis naartoe?
Naar Kopenhagen, Malmö en Stockholm. Ik reisde van de ene stad naar de andere. 3 citytrips aan elkaar geplakt dus. En dat allemaal op mijn eentje. Puur genieten! Alhoewel ik hoop bij de volgende reis Lief toch te kunnen meenemen. Maar een volgende reis is nog niet voor direct.

3) Wat was de mooiste dag in je leven?
Dat vind ik een hele moeilijke. Als ik echt moet kiezen toch de dag waarop Lief en ik een koppel werden. Maar de dag waarop ik als meter gevraagd werd staat ook heel hoog in mijn ranking. Net als de dag waarop ik mijn metekind voor het eerst mocht vasthouden. En ook het moment waarop Lief voor het eerst in mijn oor fluisterde dat hij mij graag ziet.

4) Wat vind je je leukste eigenschap?
Een nog moeilijkere vraag dan de vorige. Hmmm. Mijn positieve ingesteldheid. Gevolgd door mijn nuchterheid en mijn inlevingsvermogen.

5) Wat heb je gisteren gegeten?
Mijn ontbijt bestond uit 2 boterhammen met choco en hagelslag. Ja, en en. Ik hou namelijk niet van boter en die hagelslag blijft enkel op mijn boterham liggen met een beetje choco. Maar ik probeer beide matig te gebruiken zodat het niet te veel een caloriebom is.
Mijn lunch bestond uit boterhammen met ballekes in tomatensaus en kip curry.
Mijn avondmaal at ik bij mijn schoonouders: gekookte patatten, worst en prinsessebonen. En ik proefde voor het eerst witte bonen in tomatensaus.

6) Wat was je favoriete vak op school?
Nederlands. Ik had eigenlijk echt altijd al iets met taal. En in het lager middelbaar Muziek. Maar ja, ik volgde muziekschool en Muziek was voor mij poepsimpel. Ik haalde ooit op een examen Muziek 100%. De leraar zei dat hij uit principe nooit 100% gaf op een examen maar dat hij in mijn examen echt geen enkel foutje had kunnen vinden. 🙂

7) Wat is de leukste plek die je ooit bezocht?
Ik zou nu een origineel antwoord kunnen geven, maar het blijft toch echt wel Stockholm.

8) Chocolademousse of tiramisu?
Absoluut chocolademousse. Chocola gaat boven alles bij mij. Maar tiramisu vind ik ook wel heel lekker. Liefst met speculaas in plaats van met lange vingers.

9) Waarom ben je gestart met bloggen?
Als klein meisje startte ik meermaals met een dagboek. Maar ik hield het nooit lang vol. Meestal zelfs maar een paar dagen. Toen ik het bloggen ontdekte, intrigeerde mij dat ongelooflijk. En vermits ik altijd graag met taal bezig was en dol op opstellen maken, boekbesprekingen schrijven,… was ik al heel snel verkocht.

10) Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik draag heel graag kleedjes, maar momenteel is mijn favoriete kledingstuk mijn jumpsuit. Het voelt aan alsof ik mijn pyjama draag, maar het toont toch gekleed genoeg. En de mijne kan ik zowel casual als voor een feestje dragen door het model. Absoluut een aanwinst in mijn kledingkast.

11) Hoe start je jouw dag?
Mijn wekker loopt af en dan gun ik mezelf een kwartier tot een half uurtje om te lezen en rustig wakker te worden. Als Lief bij mij slaapt, wordt het lezen vervangen door een knuffelhalfuurtje. Daarna was ik mezelf, kleed ik mezelf aan en ga ontbijten. Na het ontbijt poets ik mijn tanden, verzorg ik mijn gezicht en breng ik make-up aan.

 

Oei, en nu moet ik 11 vragen bedenken voor een paar genomineerden. Laat ik eerst eens die genomineerden voorstellen:
Romina
Carrie
Christa

Ik hou het bij 3 genomineerden.

En de 11 vragen:

1) Wat is het zotste/foutste kapsel dat je ooit al hebt gehad?
2) Als je een tattoo zou zetten, welke zou dat dan zijn en waar zou je hem willen?
3) Wat is je lievelingsdrankje?
4) Je gaat ergens op bezoek. Wat neem je mee voor de gastvrouw/gastheer?
5) Wat is jouw toprecept?
6) Welke soort feestjes vind je de gezelligste?
7) Waar schaam je je eigenlijk een beetje over?
8) Wat is je beste organising-tip?
9) Wat is de beste raad die je ooit kreeg?
10) Als je een buitenverblijf zou kunnen hebben in ons Belgenlandje, waar zou dat dan liggen?
11) Een strandvakantie of een cultuurvakantie?

Veel succes, girls!

Advertenties

6 thoughts on “1032 Tita en een Liebster Award

  1. Leuk dat je de vraagjes hebt ingevuld! Na de vorige tag die ik je doorspeelde en die je al had ingevuld, leek dit mij wel een “veilige” keuze, omdat de vragen inderdaad toch elke keer anders zijn 😉

    Grappig wel dat je nu pas voor het eerst witte bonen in tomatensaus gegeten heb!
    En gelukkig dat die muziekleraar je toch 100% gaf. Ik vind dat zo onnozel, leraars die “uit principe” geen 100 geven. Ok ja, je kan nooit alles van iets kennen, maar dan moet je principe ook maar zijn dat je een examen maakt dat alles test. Als je dat niet kan, moet je ook niet zo dwaas zijn om geen 100 te willen geven 🙂

  2. Ik at vroeger vaak boterhammen met speculaaspasta en hagelsag… en op geen van de twee werd bespaard, lalala.
    Van nummer 3 ging ik helemaal smelten zeg 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s