1055 Tita en Mag ik even zeiken?

Deze tag kwam ik vorige week tegen bij Joyce en vond ik wel leuk. Ondanks de typisch Hollandse titel. 😉 Ik ben overigens niet in een slecht humeur.

1) Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
De laatste tijd vooral aan het feit dat er iemand buiten mijn wil om ook mijn leven en mijn nabije toekomst mee bepaalt: de ex van Lief. Ik ben altijd gewoon geweest om enkel met mezelf rekening te moeten houden. Ik hou nu met plezier rekening met Lief en zijn dochter. En ja, dat houdt ook in dat we rekening moeten houden met de ex. Als alles op een positieve manier zou verlopen, zou ik dat ook nog ok vinden. Maar dat is dus niet echt het geval.

2) Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Auto’s die geen voorrang verlenen aan voetgangers en fietsers die willen oversteken. Ik als fietser heb daar echt wel vaak last mee. Verder niet pinken bij het afslaan en vooral bellen tijdens het rijden.

3) Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Ik ben een beetje een moeilijke eter, vrees ik. Ik eet weinig vlees graag: enkel kip, kalkoen, gehakt, worst en beuling. Ik lust zeker geen stoofvlees en biefstuk en op gebied van groenten geen rode kool en rode bieten. Brrr.

4) Waar wil je op dit moment over zeuren?
Over mijn eigen uitstelgedrag. 🙂

5) Welke artiest kan jij niet uitstaan?
Madonna. En vroeger ook Michael Jackson. Zo fake.

6) Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
De vuilbakken leeg maken.

7) Waar stoor jij je zodanig aan bij een blog dat je hem direct weer wegklikt?
Aan schrijfstijlen die me niet liggen of mensen die te veel medelijden hebben met zichzelf.

8) Welk tv-programma vind je echt verschrikkelijk?
Geen enkel. Ik kijk namelijk niet naar zo’n programma’s. Ik kijk enkel naar dingen die ik wel graag zie. Sowieso kijk ik weinig tv. En bij nieuwe programma’s krijgt de eerste aflevering een kans, maar als die tegen slaagt kijk ik niet meer naar de rest van de afleveringen.

9) Aan welk make-up product heb jij echt een hekel?
Geen enkel eigenlijk. Ik vind het alleen irritant dat sommige mensen zich zo ongelooflijk mooi kunnen opmaken terwijl ik er gewoonweg een kluns in ben.

10) Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
Over het weer misschien. Ik mis toch wel wat zon. En vermits ik deze zomer in ons belgenlandje blijf, hoop ik toch dat ze zich wat vaker zal laten zien.

 

Ook nood aan een zaag- en zeurmomentje? Pik die tag hier dan maar op. 😉

 

Advertenties

6 thoughts on “1055 Tita en Mag ik even zeiken?

  1. Zeg die maku-up dat kan je leren,….you tube en veel oefenen en eens bij tante Carrie raad komen vragen 🙂 en af en toe doet zeuren eens heel goed!!

  2. Ik erger mij in het verkeer dood aan fietsers die overal (in Leuven) hun voorrang nemen alsof er geen auto’s rijden en zij zich niet aan de verkeersregels moeten houden! Ook als fietser en voetganger zélf vind ik dat enorm ambetant, en gewoonweg gevaarlijk. Fietsers hebben trouwens geen voorrang bij het oversteken zoals voetgangers… tenzij ze afstappen. Ik erger mij ook dood voor auto’s die niet aan het zebrapad stoppen!
    Rode kool mmmm 🙂 🙂
    U vraagt, wij draaien: daar is je zon! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s