1089 Tita en de verjaardag van Lief

Lief was jarig vandaag. We trokken met zijn dochtertje en ouders een dagje naar Middelburg en Vlissingen. Een verdeeld succes door iets met een parkeermeter, niet goed lezen, weinig geduld en verschillende meningen. Maar de 4-jarige had een topdag want ze had de zee gezien en boten en kanonnen.

Vorige zondag was er ook al een verjaardagsfeestje met zijn grootouders erbij. Een taart- en hotdogsfeestje. Een beetje omdat het zo hoort om zijn grootouders te vragen voor zijn verjaardag.

Komende zondag vieren we het nog een laatste keer. Deze keer met ons tweetjes. In het restaurant waar hij al over praat vanaf de eerste week dat we samen zijn: De Burgerij. Hij heeft een beetje pech dat ik geen hamburgermens ben. Gelukkig hebben ze er ook heel lekkere veggiegerechtjes op de menu staan en Ben & Jerry-ijs als dessert. Ik kijk er al naar uit.

Advertenties

7 thoughts on “1089 Tita en de verjaardag van Lief

  1. Jouw lief is een leeuw en jij boogschutter, geweldige combinatie en de Burgerij is echt lekker!!! En ik ben ook geen hamburgerfan 🙂

  2. Merci! Ja, dat momentje met ons 2 vonden we echt belangrijk. Hij krijgt zijn cadeautje van mij ook pas dan omdat hij dat zelf ook fijner vindt om het te krijgen als we met ons 2 zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s