1091 Tita en haar te lezen lijst voor augustus

Voor de zomer nam ik mij voor om quasi enkel op de tablet te lezen. Ik wou namelijk lezen via de app van de Vakantiebieb. Dus ik downloadde een paar boeken. En ik zorgde dat al mijn boeken van de bibliotheek uitgelezen waren. Check!

En toen ging ik met Lief naar de bibliotheek in zijn hometown en nam ik daar 2 boeken mee, waarvan ik er eentje vlot las. De andere is een klepper van meer dan 900 pagina’s en vraagt dus wat meer tijd.

Maar toen vroeg Lief mij of ik nog een keertje mee ging naar de bibliotheek. En toen deed hij er zo lang over om cd’s te vinden dat ik ondertussen er in slaagde om 9 boeken te ontdekken die ik echt heel graag wou lezen. Je raadt het al: ze gingen mee naar huis.

En om het nog erger te maken: toen gingen we ook nog naar de bibliotheek in mijn hometown. En daar hield ik me enorm in, wetende dat ik nog een enorme te lezen-stapel heb liggen, en nam ik maar 2 boeken mee.

En dan heb ik het nog niet over de 4 boeken die ik kocht in de kringwinkel in een naburig dorp, over dat boek dat ik in een boekenwinkel in Vlissingen kocht in de solden en dat boek dat ik in de kringwinkel in Vlissingen kocht. Euh, ja.

Kortom: hier ligt een gigantische boekenstapel te wachten op mij. En ik heb geen idee welk boek ik eerst zal lezen. Laat staan dat ik een leesplan heb voor augustus. Ik zie wel in welk boek ik zin heb op het moment zelf. Maar een verslag krijgen jullie zeker en vast in september. Beloofd.

Ook voor jullie: veel leesplezier in augustus!

Advertenties

One thought on “1091 Tita en haar te lezen lijst voor augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s