1106 Tita en een nachtmerrie

Af en toe heb ik van die vreemde nachtmerries die ik me de volgende ochtend ook nog kan herinneren. Zo ook weer vorige week.

Om de één of andere reden moest Lief een andere vrouw “testen”. Of het voldoende klikte met haar, hoe het voelde om met haar hand in hand te lopen en haar te kussen. Daarna zou hij kiezen: tussen mij en haar.

Ondertussen moest ik op zijn dochtertje passen. Maar zij waren de hele tijd in de buurt. Terwijl ik zijn dochtertje binnen te eten gaf, zag ik hen door het raam hand in hand door de tuin lopen en elkaar af en toe kussen. Ik probeerde mezelf flink te houden, maar ik was eigenlijk wel jaloers.

Ik werd weer wakker nog voor hij de keuze moest maken en realiseerde me gelukkig snel dat het maar een droom was.

’s Ochtends was ik met Lief aan het sms-en en ik zei dat ik een nachtmerrie had gehad met hem in de hoofdrol. Maar ik durfde het niet goed vertellen omdat ik het nogal absurd en belachelijk vond. Waarop hij vroeg of hij soms homo was geworden. 🙂 Toen ik de echte nachtmerrie vertelde, vond hij het ook maar een belachelijke droom. Dat is waarschijnlijk zijn manier om mij gerust te stellen. 🙂

Advertenties

5 thoughts on “1106 Tita en een nachtmerrie

  1. Haha, mja, zo’n dromen zijn wel normaal denk ik. Toen ik nog met mijn ex samen was en in de fase was dat ik echt zo intens van hem hield en hem niet kwijt wou, had ik ook gemakkelijk nachtmerries. Dat was dan meestal dat hij stierf en dat ik echt mega hysterisch aan het gillen en huilen was :p.

  2. Trust me, we hebben allemaal zo’n dromen in het begin van onze relatie,…ik droomde altijd dat Big terug naar Wallonië trok,…en voor zijn ex koos,…..do not ask me why, heb haar zelfs nooit ontmoet weet zelfs niet hoe ze eruit ziet 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s