1115 Tita en haar blessings

Weer een hoop dingen om blij om te zijn:

* We gingen met de dochter van Lief naar de kinderboerderij en er was een kalfje van 1 week oud. Ik heb het laten sabbelen aan mijn vingers. Dat is iets waar ik stiekem een klein beetje van droomde sinds ik “Boer zkt vrouw” zag.

* Ik merk vorderingen in mijn manier van plannen en krijg meer gedaan. Kleine dingetjes die ik al lang voor mij uitschoof zijn plots gedaan. En aan grotere projecten ben ik eindelijk begonnen.

* Een avondje in het park met Lief. Oorspronkelijk gingen we ook nog iets gaan drinken, maar het was te gezellig met ons tweetjes en te goed weer, dus zijn we in het park gebleven.

* Een uitstapje naar Antwerpen met Lief en zijn dochter. Ze was helemaal onder de indruk van de voetgangerstunnel. En ook spelen op de waterspeelplaats in Park Spoor Noord vond ze fijn. Zo zie je maar weer dat praktisch gratis uitstapjes ook heel leuk kunnen zijn.

* Ik fietste langs een café en zag net een man zich neerzetten in een stoel op het terras en compleet omslaan met stoel en al. Ik vermoed dat hij dronken was of anders brak er een poot van de stoel. In ieder geval raakte die mens niet meer recht. De 2 mannen aan het tafeltje naast hem hebben hem met stoel en al terug recht gehesen. En toen sloeg hij bijna weer om naar de andere kant. Ik heb me nog even kunnen inhouden voor ik een eindje verder de tranen over mijn wangen liet lopen van het lachen. 🙂

* Ontdekken dat mijn ouders in oktober een weekendje weg zijn en dat zijn dochter dan niet bij hem is. We krijgen weer een weekendje us-time in onze schoot geworpen. Waarschijnlijk het laatste van 2015.

* Lief die over de cadeautjes voor Sinterklaas aan het praten was naar aanleiding van een uitspraak van zijn moeder daarover waar ik het eigenlijk niet mee eens was. Hij zei dat wij samen die cadeautjes nog wel eens zouden bespreken. Waarop ik zei dat het eigenlijk mijn zaken niet zijn zolang wij nog niet samen wonen. “Maar ik vind jouw mening daarover belangrijk”, zei hij. 🙂

 

De komende week ga ik Lief een beetje moeten missen omdat hij een herexamen heeft. Ik kan niet wachten tot het weekend is en we elkaar weer even kunnen zien.

Advertenties

2 thoughts on “1115 Tita en haar blessings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s