1122 Tita en haar blessings

Weeral een superleuke week achter de rug!

* Normaal zou ik Lief 5 volle dagen niet zien. Maar maandag viel er onverwachts toch nog een uitstapje uit de bus. Naar de luchthaven van Deurne waar zijn dochtertje geweldig onder de indruk was van de vliegtuigen. Ze had er nog nooit eentje van dichtbij gezien buiten toen ze er eens met eentje gevlogen heeft toen ze een jaar was. Maar dat herinnert ze zich niet meer. Er zijn nu foto’s met zotte snoeten van enthousiasme. Zalig! We gingen ook nog naar de kringwinkel waar ik een boek van Philippe Claudel op de kop tikte.

* Ik bracht wat boeken naar de kringwinkel en kon het uiteraard niet laten om er zelf te gaan shoppen. Ik denk dat ik met ongeveer evenveel naar huis ging. 🙂

* Ik werkte weer wat dingen af die al lang op de waiting-list stonden.

* Lief kwam een avondje eerder dan verwacht logeren. We hadden dus een avondje extra. En hij moest blijkbaar zondag toch ook niet studeren, dus hadden we ook een hele dag extra.

* We gingen van boekenmarkt, naar kringwinkel, naar tweedehandswinkel. En dan ook nog eens naar 3 rommelmarkten. Binnenkort volgt er een blogpostje over de aankopen want de vangst is de moeite. Ik heb mijn hartje serieus opgehaald voor echt weinig geld.

 

Hoe was jullie week?

Advertenties

One thought on “1122 Tita en haar blessings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s