1156 Tita en haar 10 activiteiten van september

In september kreeg ik toch een groot deel van mijn activiteitenlijst gedaan. Of werd er alleszins toch goed aan gewerkt of van genoten.

1) Een etentje met een paar leuke mensen.
Toevallig werd dit een vrouwenfeestje. Het was supergezellig, er werd veel gelachen en het eten dat de gastvrouw had gemaakt was gezond en ongelooflijk lekker. Het was overigens een bedankfeestje voor de vrijwilligers van het muziekschooltje waar ik les geef en ook dus als vrijwilliger help. En bovendien kregen we ook nog een cadeautje. In mijn geval was dat een bon om te gaan ontbijten met 2 personen. Lief en ik gaan het er deze winter eens van nemen dus.

2) Een verlengd weekend met Lief helemaal voor mij alleen.
Heerlijk zo 5 dagen voor onszelf samen hebben. We moesten wel een paar klusjes doen, maar verder brachten we heel veel tijd met elkaar door: wandelen, cd’s shoppen, filmpje kijken, veel praten,… En nu moeten we helaas heel lang wachten voor dat er nog eens van komt.

3) Een verjaardagsfeest van een tante van mij. Het eerste familiegebeuren aan mijn kant waar we de dochter van Lief zullen mee naar toe nemen. Spannend!
Helaas hebben we de dochter van Lief toch niet mee kunnen nemen. Maar het feest zelf was heel leuk (met een lekkere ontbijtbrunch en spoorfietsen) en gezellig.

4) Mijn 1e fotoalbum (van de 4) bestellen. Want ja, ik maak vorderingen. Maar daar vertel ik jullie binnenkort nog eens over.
Dat album is nog steeds niet besteld. Momenteel concentreer ik me even op het sorteren van de laatste foto’s. Daarna ga ik op zoek naar waar ik die fotoalbums best bestel. En dan moet het toch echt wel een keertje gaan lukken.

5) Weer minder suikers eten want de weegschaal swingt nu echt wel de pan uit.
In september werd er wel op het einde een beetje gestart met op mijn voeding te letten. Maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over.

6) Eindelijk eens al die 2 minuten-taken die op mijn lijst staan en die ik voor mij uitschuif afhandelen.
Ik heb er veel te weinig gedaan, maar wel een paar. Op naar meer dus.

7) Tijdschriften blijven lezen voor mijn tijdschriften-project nu ik goed bezig ben.
Met de tijdschriften blijf ik goed bezig. Ik lees er ongeveer 1 per week. Zoals het er nu voorstaat zou het me zeker ergens in het voorjaar van 2016 moeten lukken om ze allemaal te hebben uitgelezen.

8) Starten met het uitmesten van Evernote want het overzicht is daar een beetje zoek aan het raken. Behalve gelukkig het plangedeelte.
Ik gooide al weg wat ik op het eerste zicht wel kon weggooien. Ondertussen ben ik echt aan het sorteren en daar heb ik nog wel een tijdje werk aan. Elke dag een beetje doet het wel vorderen.

9)  Nog eens proberen een dvd’ke te kijken op een home alone-dag.
Er werden zelfs 2 dvd’s gekeken (“De SM-rechter” en “Chicago”), lekker onder een dekentje tegen Lief aangekropen.

10) Terug achter het stuur kruipen. En nu voor echt.
Hier moet echt dringend werk van gemaakt worden.

 

Helaas is het belangrijkste punt van mijn lijstje er nog niet van gekomen. Ik geef mezelf bij deze een stamp onder mijn gat. Verder vind ik het wel een geslaagde maand.

Advertenties

5 thoughts on “1156 Tita en haar 10 activiteiten van september

  1. Ik vind Evernote sinds het veranderd is niet meer zo fijn,……..en weet dat de SM rechter ooit mij buur was, vond die film zo raar,…..

  2. Fotoalbums of foto’s bestel ik meestal bij foto.com of smartphoto. Tip; schrijf je in op hun nieuwsbrieven, ze sturen regelmatig reclamemails met kortingscodes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s