1190 Tita en twijfels en verandering

Het is hier eventjes stil geweest. Ik leende mijn laptop namelijk even uit aan mijn Lief wiens computer crashte. Maar toegegeven, na een kleine week was mijn geliefd laptopje al weer thuis. En toch blogde ik niet. Ik dacht na.

Want in dat kleine weekje dat ik laptop-loos was kwam ik tot een paar constataties. Ik las (nog) meer omdat ik plots niet meer de afleiding van het internet had. En ik genoot er echt van om meer te kunnen lezen. Ik deed ook meer nuttige dingen, weeral omdat dat internet mij niet kon afleiden. Ik miste het bloggen eigenlijk niet. Niet. Sorry. Integendeel, eigenlijk viel er zelfs druk van mijn schouders.

En toen begon ik even te twijfelen. Ik blog namelijk heel persoonlijk maar mijn Lief heeft niet graag dat ik over onze persoonlijke dingen schrijf. En daardoor voel ik me af en toe toch wel een beetje geremd. Dan zijn er ook enkele vaste rubriekjes op mijn blog die ik beu ben. En bovendien heb ik eindelijk (!!!) een job gevonden. Weliswaar voorlopig nog deeltijds, maar wel met de bedoeling om binnen dit en een paar maanden voltijds te werken. En in principe zijn er voor 2016 verhuisplannen oftewel samenwoonplannen. En in mijn geval betekent dat dus van “Hotel Mama” naar een gezin met een kind (deeltijds). Kortom, het wordt een beetje te druk om dagelijks te bloggen en ik ben stukjes van mijn blog een beetje beu.

Ik heb eventjes met de gedachte gespeeld om er mee te stoppen. Maar aan de andere kant schrijf ik nog altijd graag en wil ik dat schrijven ook onderhouden. Dus heb ik besloten om voor verandering te gaan.

Allereerst ga ik minder bloggen. Minimum 3 keer per week. Afhankelijk van de goesting, de tijd en de inspiratie kan het zijn dat er nog wel eens een extra post verschijnt. Maar ik leg mezelf dus niet meer de druk op om dagelijks te bloggen.

Ten tweede verdwijnen er een paar vaste rubriekjes. Deels omdat ik er geen zin meer in heb, maar ook voor een deel omdat ik anders alleen maar rubriekposten schrijf en er geen plaats meer zou zijn voor persoonlijke posten.

De volgende rubrieken verdwijnen:
* as we speak
* 10 activiteiten
* 50 books

Vanaf morgen blog ik dus op de nieuwe manier.

Advertenties

2 thoughts on “1190 Tita en twijfels en verandering

  1. Bloggen moet vooral plezant zijn en of dat nu aan een tempo van 1 bericht per dag of 1 bericht per week is, maakt dan uiteindelijk niet zoveel uit. Liever iets lezen dat je met je volle goesting schrijft dan omdat je het gevoel hebt dat het moet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s