1206 Tita en de pauzeknop

Ja, ik druk de pauzeknop in op mijn blog.

Een fysiek zware job, een relatie en een verhuis op de planning maken dat ik heel weinig tijd heb om ook nog te bloggen. Ik ging al van dagelijks bloggen naar 3 keer per week. Maar zelfs dat blijkt niet haalbaar te zijn. Eerst voelde ik mij daar schuldig om. Bloggen ging voelen als een verplichting tegenover mijn lezers. En dat is foute boel.

Mijn laatste post dateert van 3 weken geleden. En ik moet zeggen dat ik het niet gemist heb. Oorspronkelijk ontstond mijn blog voor een heel groot deel uit de nood om dingen te ventileren. Maar ondertussen ventileer ik bij mijn Lief en is de behoefte om er ook nog eens over te bloggen verdwenen.

Buiten tijdsgebrek is er nog een reden om de pauzeknop in te drukken. Toen ik Lief vertelde over mijn blog vroeg hij mij om niet te persoonlijk te worden over “ons”. Iets waar ik volledig achter sta. Maar persoonlijk is net hoe ik blog. Ik heb geprobeerd om het op dat gebied oppervlakkig te houden, maar ik merk gewoon dat dat mij niet lukt. En ik vind dat niet eerlijk tegenover Lief.

Ik spreek heel bewust over de pauzeknop. Misschien krijg ik binnen een paar weken of maanden weer goesting en tijd om te bloggen. Ik sluit dat niet uit. Dit blog wordt voorlopig dan ook niet verwijderd. En ik blijf blogs lezen en reageren. Hoewel ik toch ook nog eens in mijn feedly moet gaan snoeien.

Dus voorlopig blijft het hier stil, maar zien jullie mij wel op andere plekken verschijnen. Tot ziens, horens,…!

Advertenties

12 thoughts on “1206 Tita en de pauzeknop

  • En ervaar je dat als een beperking? Hoe ga je daar met om, ik zou het daar moeilijk met hebben,..echt, ik zou me beroofd voelen in mijn vrijheid en gaan rebelleren,…ik weet het, slecht slecht slecht,….

   • hij heeft natuurlijk het recht om dat zo te willen. soms vind ik het wel jammer om niet over alles te kunnen schrijven, maar ach… nog genoeg andere inspiratie… 😉

 1. Ik snap dat! Sinds ik terug een druk leven heb is de behoefte om te bloggen heel erg geslonken. Ik heb te veel andere dingen aan mijn hoofd. En eigenlijk is dat een goeie zaak. Veel succes met alles wat je onderneemt. Geniet vooral van je lief, je plannen en je werk. En ja ik weet hoe lastig die job is , heb ooit hetzelfde gedaan maar in een school. Sterkte ermee!

 2. Het lief interesseert zich niet voor mijn blog.. maar ik schrijf nu ook niet meer over hem/ons (wel nog over zijn familie en vrienden :p). Bon ik snap je keuze maar vind het heel erg jammer om één van de blogjes die ik al het langst vol te zien stilvallen!!!!
  Het ga je goed 🙂

  • De mijne ook niet en ik vind dat goed zo, ik wil dat het een beetje mijn plekje blijft,….Waar ik kan schrijven wat ik wil,…..

 3. Ik herken het gevoel! Soms heb ik de behoefte om te ventileren en nu zit ik in een fase waar ik de behoefte totaal niet voel. In het begin voelde ik ook een soort druk maar nu denk ik, ja, ik blog wanneer ik het gevoel heb dat ik iets wil delen en anders niet. Het is jouw blog.

  Ik vind dat je omdat je hier wat minder actief wordt, maar weer nieuw leven moet blazen in je instagram :))

 4. Ajoooo, schandalig lang geleden dat ik hier nog eens gepasseerd ben… Om dan te ontdekken dat je besloten hebt om het wat rustiger aan te doen met je blog. Groot gelijk, dame. Prioriteiten en van die dingen eh. Ik wens je in ieder geval heel veel geluk in alles wat je onderneemt en hoop stiekem toch om de volgende keer dat ik langskom, een nieuw berichtje te vinden. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s